Advertisement

| MTA | YENİ MEKANIMIZDA HAVUZ BAŞINDA MANGAL PARTİSİ YAPTIK - GERGİN ANLAR 😜 LİVEABLE ROLEPLAY 🌙

| MTA | YENİ MEKANIMIZDA HAVUZ BAŞINDA MANGAL PARTİSİ YAPTIK - GERGİN ANLAR 😜 LİVEABLE ROLEPLAY 🌙 hepinize merhaba arkadaşlar bu video 80 like yi geçerse yenisi gelecek kaliteli ve eğlenceli bir rol yaptık hatamız varsa kusura bakmayın yeni mekanımızda misafirler eşliğinde yeni mekanımızı tanıttık ve havuz başında mangal partisi verdik arada gergin anlarda yaşansa biraz sonu olaylı bitti :D iyi seyirler.


🛑 BYNOGAME BAĞIŞ :
👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇
🛑KULAKLIK BAĞIŞ İNİNAL BARKOD : 4092140276182


🛑OYUNLOK MAKİNASI DİSCORD ADRESİ :

🛑SERVER IP :

🛑Sunucu DC adresi :

🛑Sunucu İsmi: LiveAble Roleplay

🛑NOT : Ücretli Server tanıtımları için mail atmanız yeterli.
MİNECRAFT , MTA , GTA5 GİBİ.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

▶️Oyunlok Makinası Ailesine Katıl :

►Sosyal Medya

- ▶️Facebook : /fenerliemre
- ▶️İnstagram : --------
- ▶️Skype : Emret1907

▶️İLETİŞİM : emreardagta@hotmail.com


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

▶️Merhabalar ben Emre , sizler için her gün yeni video yüklemeye çalışıyorum. Kanalımda ağırlıklı olarak Minecraft oyun videoları paylaşıyorum.
Videolarımızda eğlence , challenge , şaka , troll , tuzak ve komik anları Minecraft ile sizlere paylaşıyorum. Sizde Oyunlok Makinası ailesine katılmak istiyorsanız abone olun :)

oyunlok makinası,oyun,eğlence,mta sesli roleplay,mta sesli liveable rp,liveable roleplay,roleplay server,sesli rp server,mta roleplay server 1.5,sesli rp sunucu,gta 5 roleplay,lordemrex,markus mark,eğlenceli,mta rol yapma,rol nasıl yapılır,yeni mekan,mta base maps,mta harita,mta parti,parti,mangal,havuz başı parti,mangal partisi,mta efsane server,mta havuz başı parti,gta 5,liveable,sesli liveable rp,mta sesli rp,mta sesli konuşma rp,crown rp,rp,

Post a Comment

0 Comments