How to make barbequed beef pasta Makes : 2 servings
[Ingredients]
Sliced tender beef 300g, pasta noodles 200g, Woomtree barbequed meat marinade 100g, onion 50g, paprika 50g, garlic 1, olive oil 5 tbsp, parmesan cheese powder
1. Slightly remove the blood of meat with paper towel and cut it.
2. Mix the meat & Woomtree meat marinade together and leave it for 30 minutes.
3. Prepare the vegetables. (Slice the onion, paprika and garlic)
4. Pour 2L of water in the pot.
5. When the water is boiling, put the 200g of noodles and a little salt in the pot.
6. Stir it with chopsticks to prevent noodles sticking together.
7. Cook the noodles for 7~8 minutes, take it out and put it to the tray and mix it with a little oil.
8. Put 2 tbsp of oil on the pan.
9. Fry sliced garlic on the pan for good flavoring.
10. Stir-fry onion and paprika.
11. When the vegetables are slightly cooked, put the meat in the pan.
12. Add 2 tbsp of oil and stir-fry the meat together.
13. Put the cooked noodles in the pan and stir-fry them together.
14. When noodles are smooth, put them on a plate.
15. Sprinkle enough cheese powder on the pasta.
How to make refreshing salad
[Ingredients]
lettuce 100g, cherry tomato 5, Woomtree salad sauce 1.5 tbsp, sesame oil 1 tbsp, sesame 1/2 tbsp.
1. Wash lettuce & cherry tomato.
2. Cut the lettuce. Cut cherry tomato in half.
3. Drain them well.
4. Mix lettuce with 1.5 tbsp of Woomtree salad sauce, 1 tbsp of sesame oil and 1/2 tbsp of sesame together.
5. Add prepared cherry tomato and mix them slightly.
6. Serve pasta with salad.
7. You can also serve bulgogi, steamed rice, washed lettuce & fresh gochujang which is a special Korean style meal.
8. How to make bulgogi : beef 300g, marinade 90g, vegetables100g / 2 servings
9. What a fantastic dinner for me who made an effort today !
* Tip – It prevents noodles in sticking together if it is mixed with a little oil in the cooked noodles.
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불고기 파스타 조리방법 2인분 기준
[재료]
얇게 썬 불고기용 소고기 300g, 파스타면 200g, 움트리소불고기양념 100g, 양파 50g, 파프리카 50g, 마늘 1개, 올리브오일 5스푼, 파마산 치즈가루
1. 키친타올로 고기의 핏물을 살짝 제거해 줍니다.
2. 고기와 움트리 불고기양념장을 섞어 30분간 재워둡니다.
3. 양파, 파프리카는 채썰고 마늘은 편썹니다.
4. 냄비에 물 2리터를 붓습니다.
5. 물이 끓으면 파스타 면 200g 을 넣습니다.
6. 면이 서로 달라붙지 않도록 젓가락으로 가끔 저어줍니다.
7. 7~8분 동안 끓인 후 면을 꺼내어 그릇에 놓고 약간의 오일을 섞어 줍니다.
8. 기름 2스푼을 프라이팬에 두릅니다.
9. 향을 내기 위해 편 썬 마늘을 기름에 볶습니다.
10. 양파를 넣어 볶다가 파프리카를 넣어 함께 볶습니다.
11. 채소가 살짝 익으면 고기와 기름 2스푼을 넣고 함께 볶습니다.
13. 고기가 어느 정도 익으면 조리된 면을 넣습니다.
14. 면이 부드럽게 풀리면 파스타를 접시에 담아냅니다.
15. 완성된 파스타 위에 치즈가루를 듬뿍 뿌립니다.
상큼한 샐러드 조리방법
[재료]
양상추 혹은 로메인상추 100g, 방울토마토 5개, 움트리양념초장 1.5스푼, 참기름 1스푼, 깨소금 반스푼
1. 준비된 채소를 씻어 물기를 잘 빼둡니다.
2. 양상추를 먹기 좋은 크기로 자르고 방울토마토는 반으로 자릅니다.
3. 볼 안에 양상추, 움트리양념초장 1.5스푼, 참기름 1스푼, 깨소금 반스푼을 넣고 섞어줍니다.
4. 준비된 방울토마토를 넣어 살짝 버무려 줍니다.
5. 상큼한 샐러드를 불고기 파스타와 함께 드세요.
6. 불고기를 만들어 밥, 움트리생홍고추장을 쌈채소에 올려 드셔도 좋습니다.
7. 오늘, 고생한 나를 위한 근사한 저녁 한끼 어때요?
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